L’Empresa

Bugaderia l'Empordà

Renting tèxtil de qualitat

La Bugaderia l’Empordà és una empresa ubicada a Corçà, al cor de l’Empordà, província de Girona. Des de 1989 oferim serveis de rentat i lloguer de roba especialitzats en el sector hoteler d’alt nivell, amb una cartera de clients reconeguts a les principals poblacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

La nostra trajectòria ha estat guiada per la necessitar de garantir l’exigència de qualitat dels nostres clients, a través de la inversió en la millor maquinària, l’acurada selecció de proveïdors i el nivell de servei que només s’aconsegueix amb l’atenció personalitzada.

Contacta’ns

25 anys d’experiència i creixement

Bugaderia l’Empordà va establir-se el 1989 com a pionera en la implantació i popularització dels serveis professionals de renting tèxtil al nostre país, de la mà de Joan Sabrià Roura i altres socis fundadors que, a partir de 1993 van donar pas a una aliança amb els especialistes en roba per al sector hoteler Balanzó Tèxtil. De la mà dels nous socis l’empresa va viure un gran creixement acompanyat per la popularització dels serveis externs de rentat i lloguer de roba en una indústria hotelera cada cop més important i professionalitzada.

Quan les instal·lacions inicials de 2.000m2 a La Bisbal d’Empordà van resultar insuficients per a la necessitat d’expansió, el soci fundador va apostar, a través d’una ampliació de capital, per a invertir en la posada en marxa d’una nova ubicació a Corçà. La producció es va traslladar completament a les noves instal·lacions amb una nau de més de 7.000m2 a principis de 2013 i l’any següent, celebrem el 25è aniversari reafirmant el nostre compromís amb la màxima qualitat, garantia i servei per a una cartera de clients que es consolida.

  • 940x480_2

  • 940x480_2

  • 940x480_2

Back to Top

Ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerarem que acceptes l’ús. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR